Pink hair


En gammal bild från 2011 eller något sånt. Nostalgikänsla!
Saknar verkligen att ha färgglatt hår, speciellt rosa då det är den färg jag trivs bäst i och passar bäst i enligt många, inklusive mig själv ;)

Hatar att jag fick en impuls för x antal månader sen och färgade håret från blått till brunt.. Tänkte testa att ha en "vanlig" hårfärg. Har vantrivts i mitt hår sålänge nu, men vill inte bleka ner det mer pga allt slitage.. Så bleker det naturlig, men det tar ju sån enorm tid :( Buhu. 

Vilken hårfärg trivs du bäst i?
 
Janie
2015-02-22 @ 13:47:48
URL: http://janie.se

Naaajs! Gillar också extremfärger men har tröttnat på att man måste fylla i färgen hela tiden för att det inte ska se grådassigt ut... men egentligen trivs jag nog bäst i svart. Och blondt. Svart-blond-rosa kanske? Hahaha!

Svar: Det behöver man inte göra, ett tips är att blanda ut lite av färgen med det balsam du använder och använda det som vanligt.. Ger en färgboost! Behövde aldrig fylla i förutom utväxten då :)Haha du får prova färga det i dom tre färgerna och visa bild? ;)
Emilia Lingvald
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Reviver.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg (: Jag heter Emilia, är 22år och här kommer jag tipsa om shoppingtips, skönhetstips och även litegrann ur mitt egna liv. :) Har du frågor och funderingar? Du når mig enklast via min mejl EmiliaLingvald@live.se :)

RSS 2.0